Rüya Tabirleri

Rüyada menemene yumurta kırmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada menemene yumurta kırmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, dirliğin bozulabileceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada menemene yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada menemene yumurta kırmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kalp kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada yumurta içinden yumurta çıkması sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yumurta pişmiş yumurta görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta kırık yumurta görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Rüyada yumurta içi şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Rüyada iri yumurta ondan şifa göreceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kus yumurta görmek çok büyük özgüven kazanacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol bol yumurta görmek heveslerinin de azalacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu