Rüya Tabirleri

Rüyada merdivenden birini itmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada merdivenden birini itmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden birini itmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Rüyada merdivenden birini itmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini merdivenden indirmek canının ve malının garantide olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden düşen birini tutmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, doğru işler yapacağına işarettir.

Rüyada birini merdivenden çıkarken görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini merdivenden inerken görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, malın bereketinin artmasına rivayet eder.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden inen birini görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada birini merdivenden itmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu