Rüya Tabirleri

Rüyada mezuniyeti kaçırmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada mezuniyeti kaçırmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, varolan borçların ödeneceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mali krize gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezuniyeti kaçırmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada mezuniyeti kaçırmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işarettir.

Rüyada okul mezuniyeti görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret eder.

Rüyada polis mezuniyeti görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, dinde olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada üniversite mezuniyeti görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada lise mezuniyeti görmek çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu