Rüya Tabirleri

Rüyada mor kundak görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mor kundak görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada mor kundak gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Rüyada kundak almak kız çocuğunun olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kundak görmek birçok engelin aşılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada kundak hediye almak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kundak görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada pembe kundak görmek inancından sapacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kundak bezi görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Rüyada yeşil kundak görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kundak görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu