Rüya Tabirleri

Rüyada ölmüş kocasının sigara içtiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölmüş kocasının sigara içtiğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kocasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada ölmüş kocasının sigara içtiğini görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek canını ve malını hiçe sayacağına, kafasının rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babamın sigara içtiğini görmek kötülüklerden uzak olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının sigara içtiğini görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annemin sigara içtiğini görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin sigara içtiğini görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bir insanın sigara içtiğini görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle sigara içtiğini görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu