Rüya Tabirleri

Rüyada önünden siyah yılan geçmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada önünden siyah yılan geçmesi kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada önünden siyah yılan geçmesi gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada önünden siyah yılan geçmesi karamsar ve umutsuz olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Rüyada önünden yılan görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada önünden yılan geçmesi girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan ve siyah kedi görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılanın önünden geçmesi çok hatalı çalışmalara gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan ve siyah köpek görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada önünden kan gelmesi çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbe önünden geçmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu