Rüya Tabirleri

Rüyada oruçluyken sigara içmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada oruçluyken sigara içmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada oruçluyken sigara içmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada oruçluyken sigara içmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada oruçluyken bilmeden sigara içmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni adımlar atacağına delalettir.

Rüyada oruçluyken unutup sigara içmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken unutarak sigara içmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla sigara içmek ağız tadı ile yaşanacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç sigara içmeyen birini sigara içerken görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sigara kullanmayan birinin sigara içmesi müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu