Rüya Tabirleri

Rüyada parmaklarının arttığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada parmaklarının arttığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarının arttığını gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada parmaklarının arttığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarının arttığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada doların arttığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada işin arttığını görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada paranın arttığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada işlerinin arttığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının arttığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının maaşının arttığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu