Rüya Tabirleri

Rüyada peçe takmak ne demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada peçe takmak ne demek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet eder.

Rüyada peçe takmak ne demek gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada peçe takmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah peçe takmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada peçe takmak ne demek şükrederek yaşayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüze peçe takmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne peçe takmak kendisini çok kötü hissedeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada peçe takmak diyanet elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada peçe takmak ihya hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada yeşil peçe takmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu