Rüya Tabirleri

Rüyada pencereden birinin bakması Ne Anlama Gelir?

Rüyada pencereden birinin bakması verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada pencereden birinin bakması gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Rüyada pencereden birinin bakması zorlukları atlatacağına, başarılarının sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin pencereden atlaması başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin pencereden düştüğünü görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin pencereden bakması maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada pencereden birinin baktığını görmek parasını ve malını kaybedeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin pencereden bakması çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birinin pencereden düşüp öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin pencereden eve girmesi aile bireylerinin çok üzüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu