Rüya Tabirleri

Rüyada penguen ısırması Ne Anlama Gelir?

Rüyada penguen ısırması çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, maddi gücünün azalacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Rüyada penguen ısırması gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı, özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada penguen ısırması rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada penguen öldürmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada penguen doğurmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, hem yıpranacağına alamet eder.

Rüyada penguen sahibi olmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada penguen sürüsü görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş penguen görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada penguen uctugunu görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen penguen görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu