Rüya Tabirleri

Rüyada puslu göz görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada puslu göz görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada puslu göz gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Rüyada puslu cam en pahalı evlerde oturacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada puslu göz görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havanın puslu olması karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözün puslu görmesi yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Rüyada puslu hava işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada puslu deniz görmek ün sahibi olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada gözleri puslu görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada puslu ay görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu