Rüya Tabirleri

Rüyada şahin kuşu yakalamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada şahin kuşu yakalamak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine inanılır.

Rüyada şahin kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada şahin kuşu yakalamak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına inanılır.

Rüyada beyaz şahin kuşu görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah şahin kuşu görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru şahin kuşu görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada şahin kuşu beslemek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük şahin kuşu görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şahin kuşu görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yetim sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada şahin yakalamak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu