Rüya Tabirleri

Rüyada saklı bir şeyi bulmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada saklı bir şeyi bulmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, şansının bahtının açılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saklı bir şeyi bulmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada saklı bir şeyi bulmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada saklı para görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada saklı deniz görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada evde saklı para bulmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisiyle de gururlanacağına inanılır.

Rüyada saklı iş yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saklı altın bulmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Rüyada saklı sigara içmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada gizli saklı iş yapmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu