Rüya Tabirleri

Rüyada sesi kısılana kadar ağlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sesi kısılana kadar ağlamak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sesi kısılana kadar ağlamak gördüyseniz:

  • Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir.

Rüyada sesi kısılana kadar ağlamak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesi kısılana kadar bağırmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sesin kısılana kadar ağlamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesin kısılana kadar bağırmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Rüyada üçe kadar saymak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada el kadar bebek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ona kadar saymak geçim derdinin biteceğine, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Rüyada beline kadar sıçmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gözyaşlarının dineceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu