Rüya Tabirleri

Rüyada sevgilinin seni istemiyorum demesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevgilinin seni istemiyorum demesi iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin seni istemiyorum demesi gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Rüyada sevgilinin seni istemiyorum demesi herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni istemiyorum demesi yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada seni istemiyorum demek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, düşmanların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni istemiyorum demesi aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemiyorum demesi bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ihtilam olmak istemiyorum bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek istemiyorum diye ağlamak rahata ve huzura kavuşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmek istemiyorum diye ağlamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu