Rüya Tabirleri

Rüyada sıcak havuz görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıcak havuz görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak havuz gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada sıcak havuz görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Rüyada sıcak su havuz görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sıcak suyla dolu havuz görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak havuz yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada boş bir havuz görmek yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulur.

Rüyada göl havuz görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada susuz havuz daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ana baba duası alınacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu