Rüya Tabirleri

Rüyada sigara içtiğini görmek kadın Ne Anlama Gelir?

Rüyada sigara içtiğini görmek kadın alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini görmek kadın gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada tabirleri sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada damadın sigara içtiğini görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımının sigara içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla sigara içtiğini görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halamın sıgara içtigini görmek allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu