Rüya Tabirleri

Rüyada silahla mermi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada silahla mermi görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına inanılır.

Rüyada silahla mermi gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Rüyada silahla mermi görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla mermi sıkmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla mermi atmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bütçesinin daralacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermi temizlemek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eve mermi atılması yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermi ihya hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet eder.

Rüyada mermi bitmesi böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermi değmesi sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu