Rüya Tabirleri

Rüyada siyah çamaşır yıkamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah çamaşır yıkamak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada siyah çamaşır yıkamak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada siyah çamaşır asmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır katlamak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah ipe çamaşır asmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah çamaşır astığını görmek çoluk çocuğa karışacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada siyah çamaşır makinesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah pantolona çamaşır suyu sıçraması endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu