Rüya Tabirleri

Rüyada siyah saça boyatmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah saça boyatmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yollarının açılacağına delalet eder.

Rüyada siyah saça boyatmak gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada siyah saça boyatmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada saça siyah kına yakmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada saça siyah tel toka takmak eline güzel fırsatların geçeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada saça siyah toka takmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada saça siyah boya sürmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada saça ip bağlamak işlerin yolunda gideceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada saça süt dökmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kirli işlere bulaşacağına delalettir.

Rüyada saça düz fön çekmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu