Rüya Tabirleri

Rüyada siyah yırtık etek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah yırtık etek görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, işlerinin yarıda kalacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, karlı işler alacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yırtık etek gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada siyah yırtık etek görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık siyah etek giymek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada yırtık etek almak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulur.

Rüyada eski yırtık etek görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada yırtık etek giymek diyanet karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yırtık etek giydiğini görmek ekmeğin kesileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yırtık etek dikmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık etek giymek görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu