Rüya Tabirleri

Rüyada suratında sakal görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada suratında sakal görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok büyük borçlar alacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada suratında sakal gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada suratında sakal görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının suratında sakal çıkması iş yaşantısında hırslanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet eder.

Rüyada suratında kan görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kadının suratında kıl çıkması ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratında kıl görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada suratında sivilce görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada suratında ben görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada suratında leke görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu