Rüya Tabirleri

Rüyada tahta eşya görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tahta eşya görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada tahta eşya gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada tahta eşya görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta yol rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada tahta çit haklılığının anlaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta zımparalamak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada tahta yüzük kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta delmek varını yoğunu kaybedeceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya inanılır.

Rüyada tahta yemek sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada tahta ev yıkılması alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu