Rüya Tabirleri

Rüyada tavuk suyuna çorba görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavuk suyuna çorba görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada tavuk suyuna çorba gördüyseniz:

  • Bazı şeyler hakkında hipotezlerinizi başka bir aya bırakmanızda fayda var.

Rüyada tavuk suyuna çorba görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, maddi sorumluluklarının artacağına inanılır.

Rüyada tavuk suyuna çorba ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk suyuna ekmek banmak giden birinin geri döneceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada tavuk etli çorba içmek iyi ruh halinin bozulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına tabir olunur.

Rüyada tavuk çorba içmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada tavuk suyu çorba pişirmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk etli çorba görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu