Rüya Tabirleri

Rüyada terleyen insan görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada terleyen insan görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada terleyen insan gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada terleyen insan görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Rüyada terleyen bebek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada terleyen birini görmek ne demek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terleyen bebek görmek gülmeye hasret kalacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada terleyen birinin terini silmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada terleyen biri şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok terleyen birini görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada terleyen erkek görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu