Rüya Tabirleri

Rüyada tilki görmek korkmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada tilki görmek korkmak şansının ve kısmetinin açılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, daha iyi anlaşır olacağına, önün açılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki görmek korkmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Rüyada tilki ve tilki yavrusu görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kör tilki görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işarettir.

Rüyada kar ve tilki görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri tilki görmek zafer ve zenginlik getireceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki gözü görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tilki görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada tilki ve kaplan görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Rüyada tilki ve çakal görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu