Rüya Tabirleri

Rüyada vaşak ısırması Ne Anlama Gelir?

Rüyada vaşak ısırması kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vaşak ısırması gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Rüyada vaşak ısırması sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, parasının azalacağına alamet eder.

Rüyada vaşak beslemek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada vaşak sevmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulur.

Rüyada vaşak öldürmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vaşak görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulur.

Rüyada evde vaşak görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vaşak kedisi görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada vaşak saldırısı görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu