Rüya Tabirleri

Rüyada yakın arkadaşının balkondan düştüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yakın arkadaşının balkondan düştüğünü görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada yakın arkadaşının balkondan düştüğünü görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının balkondan düştüğünü görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının balkondan düştüğünü görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının balkondan düştüğünü görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının düştüğünü görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu