Rüya Tabirleri

Rüyada yakın erkek arkadaşla yakınlaşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yakın erkek arkadaşla yakınlaşmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, başına türlü belalar geleceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın erkek arkadaşla yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada yakın erkek arkadaşla yakınlaşmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşla evlenmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada yakın erkek arkadaşla sarılmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada en yakın erkek arkadaşla uyumak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın erkek arkadaşla öpüşmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın erkek arkadaşla sarılmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın erkek arkadaşla birlikte olmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Rüyada yakın erkek arkadaşla kavga etmek dertlerin biteceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu