Rüya Tabirleri

Rüyada yazdığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yazdığını görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yazdığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada yazdığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dua yazdığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yazdığını görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada birinin yazdığını görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada hadis yazdığını görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada roman yazdığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birisinin dua yazdığını görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ismini yazdığını görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu