Rüya Tabirleri

Rüyada yeni bir telefon görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeni bir telefon görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çocuklar gibi şen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir telefon gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada yeni bir telefon görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalet eder.

Rüyada yeni telefon edinmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yeni telefon alınması depresyona gireceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hediye yeni telefon almak mutluluğundan olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına yorulur.

Rüyada yeni siyah telefon görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni beyaz telefon almak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada yeni telefon almaya gitmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni telefon sahibi olmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kişinin şifa bulacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu