Rüya Tabirleri

Rüyada yeni pantolon almak giymek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeni pantolon almak giymek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, azalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni pantolon almak giymek gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada yeni pantolon almak giymek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada yeni mavi pantolon almak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni pantolon almak görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada yeni pembe pantolon almak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir pantolon almak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada yeni kırmızı pantolon almak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine yeni pantolon almak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı ve pantolon almak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu