Rüya Tabirleri

Rüyada yeşil örtü asmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeşil örtü asmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil örtü asmak gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yeşil örtü asmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü örtmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil örtü vermek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, düşmanlarını kaybetmeye işarettir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek işinde başarılı olacağına, umutlarının kırılacağına alamet eder.

Rüyada başında yeşil örtü görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada üzerine yeşil örtü örtmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz örtü görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil yatak örtü görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu