Rüya Tabirleri

Rüyada yüzüne beyaz fondoten sürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzüne beyaz fondoten sürmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, dinini yaşayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne beyaz fondoten sürmek gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Rüyada yüzüne beyaz fondoten sürmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne fondoten sürmek ne demek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzüne fondoten sürmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hayırlı işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada yüzüne fondoten sürdüğünü görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada yüzüne fondoten sürmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne beyaz örtü örtmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne beyaz pudra sürmek bol şanslı bir döneme girileceğine, güzel bir haber almaya tabir olunur.

Rüyada yüzüne beyaz ışık vurması ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ferahlık veren sözler duymaya delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu