Gündemden Haberler

AK Parti’nin en genci Erdoğan’dır

İzmir’de katıldığı etkinlikte AKP’li gençlerle bir araya gelen Ömer Çelik, övgülerde bulunduğu Erdoğan’ın “ilkeler bakımından” partinin en genci olduğunu söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir’de Bornova Kültür Merkezi’nde düzenlenen parti etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Burada AKP’li gençlere seslenen Çelik, “Gençlik dediğimizde akla sadece yaşın gelmesi bizi kandıran bir şey. Aslında gençlik hiçbir zorluk karşısında idealizmi kaybetmemek, hiçbir zorluktan korkmadan yoluna devam etmek, ilkelerini ne olursa olsun, kim ne tehditle gelirse gelsin asla terk etmemek, yürüdüğün yolu bir gün 2 gün değil sonuna kadar yürümek” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik övgü ile konuşmasına devam eden Çelik, “Bu ilkelerden baktığınızda AK Parti’nin en genci Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siz bizlerden çok daha şanslısınız. Birçok siyasi olayın içinde büyüyorsunuz. Gençliğin nasıl bir duygu olduğunu hiç yaşlanmayan, sürekli olarak zorluklar karşısında yılmadan yol yürüyen, ilkelerini ne olursa olsun savunan, hiçbir tehdit karşısında, herhangi bir felaket tellallığı karşısında ilkelerinden taviz vermeden yol yürüyen bir liderin okulunda yetişiyorsunuz” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYADA DÖNÜŞÜME İMZA ATAN BİR PARTİNİN MENSUBUSUNUZ’

Partisinin dünyada dönüşüme imza attığını iddia ederek sözlerine devam eden Çelik, “Yıllar sonra dönüp baktığınızda tarih kitaplarında anlatılan birçok olayı ‘Biz yaşadık’ diyeceksiniz. Başkaları için o tarih kitaplarında yazanlar bir anıyken sizin için hepsi gerçek. Türkiye’yi dönüştürdüğü gibi bölgesini dönüştüren, bölgesini dönüştürdüğü gibi dünyadaki dönüşüme imza atan, dünyanın en büyük siyasi hareketlerinden birinin mensubusunuz” diye konuştu.

‘ATATÜRK, ‘CUMHURİYET’İ İLAN EDECEĞİZ’ DEMİŞTİ; ERDOĞAN, 100 YIL SONRA TÜRKİYE YÜZYILI’NI İLAN ETTİ’

DHA’nın aktardığına göre “Gençlik sadece yaşla sınırlı bir kavram değil hatta yaşla bir alakası yok” diyen Çelik, “Tarihimiz içerisinde çok önemli gün dönümlerinden birindeyiz. İzmir’imizin, 101. düşman işgalinden kurtuluş gününü kutluyoruz. Allah’a şükürler olsun ki 28 Ekim 1923’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Efendiler yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz’ demişti. Aradan 100 yıl geçti. 28 Ekim 2022’de Cumhurbaşkanımız, Türkiye Yüzyılı’nı ilan etti” dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, konuşmasının devamında da Erdoğan’a yönelik övgülerini dile getirirken, Cumhuriyet Halk Partisi’ni hedef aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu