Gündemden Haberler

AKP’li belediyeden 1,3 milyon TL’lik tiyatro oyunu

Selçuklu Belediyesi’nin “Paldır Güldür Şov 3” için pazarlık usulü ihale düzenlediği ve 1,3 milyon TL harcadığı ortaya çıktı.

Konya’da AKP yönetimindeki Selçuklu Belediyesi, belediyenin Sanat Akademisi kursiyerlerinin sahne aldığı “Paldır Güldür Şov 3” oyununu sahneye koydu. Show TV’den yayımlanan ve iktidar tarafından da zaman zaman hedef alınan Güldür Güldür Show isimli program ile olan isim benzerliğe ile dikkat çeken tiyatronun maliyeti de ortaya çıktı.

Halk TV’den Ali Macit’in haberine göre çocukların oynadığı “Paldır Güldür Şov 3” isimli tiyatron için pazarlık usulü ile ihale düzenlendi. İhaleyi, belediyenin iştirak şirketi “Selçuklu Kültür ve Organizasyon A.Ş” aldı. İhalenin belediyeye yaklaşık maliyeti ise bir milyon 352 bin TL oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Güldür Güldür” isimli programı hedef alırken, hükümet ve hükümet yanlılarının aşağılandığını iddia etmişti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu