Gündemden Haberler

Çetelere, suç örgütlerine tavizimiz olmayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim; çetelere, suç örgütlerine, satılmış aydınlara, çürük şarkıcılara, kokuşmuş sanatçılara tavizimiz katiyen olmayacaktır” dedi. Bahçeli’nin bu sözleri akla, kendi girişimiyle cezaevinden çıkardığı Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz’ı getirdi.

Saray iktidarının ‘küçük ortağı’ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün (5 Mayıs) Çorum ve Yozgat’taki seçim mitinglerinde konuştu.

Bahçeli, Yozgat’taki mitinginde “Bizim; çetelere, suç örgütlerine, emperyalizmin güdümüne girmiş muhalefet partilerine, satılmış aydınlara, çürük şarkıcılara, kokuşmuş sanatçılara, kiralık kalemlere, kursağından geçen bir lokmayı bu ülkeye borçlu olup da ihanet eden şeref yoksunlarına tavizimiz katiyen olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERLERİYLE KOL KOLA

Bahçeli daha önce suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında “dava arkadaşım” ifadelerini kullanmış ve Çakıcı’nın tahliyesi için yapılan ‘af’ düzenlemesinin öncüsü olmuştu. Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz da 2021 yılında, Bahçeli’nin girişimleriyle çıkarılan infaz indirimi sonrasında tahliye edilmişti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu