Gündemden Haberler

CHP güvenlik sorunu, DEM Parti güvenlik tehdididir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ni (DEM Parti) hedef alan Bahçeli, “Bizim için asıl tehlike siyasete yuva yapmış siyasilerdir. CHP güvenlik sorunudur. Sözde bölücü parti DEM Parti güvenlik tehdididir” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. 

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2023 yılını değerlendiren Bahçeli, sorunları Cumhur İttifakı’nın çözeceğini iddia etti.

‘CHP GÜVENLİK SORUNU, DEM PARTİ GÜVENLİK TEHDİDİDİR’

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

“CHP, İP ve DEM zillet ile hezimet arasında sarkaç gibi sallanmaktadır. Bu partiler hem demokrasiye hem de Türkiye’ye zarar veriyorlar. Muhalefet bir hastalığın pençesinde. Birbirlerine demediğini bırakmayanların Türk siyasetinde varlığı demokratik utançtır. Bizim için asıl tehlike siyasete yuva yapmış siyasilerdir. CHP güvenlik sorunudur. Sözde bölücü parti DEM Parti güvenlik tehdididir.

Allah’ın izni ile 31 Mart eşiği sağ salim kazasız bir şekilde aşılacaktır. AKP ile yaptığımız görüşmelerde Türk ve Türkiye’ye odaklandığımızı karşılık gözetmeksizin hedeflerimiz için çalıştığımızı söylemek istiyorum

Mesele hangi belediye başkanlıklarının partimizde olmasından daha çok Cumhur İttifakı olarak neyi ne kadar başarabiliriz sorusuna cevap aramaktayız. Her şey değişip ters yüz olsa da Türk milleti kıyamete kadar yaşayacak.

‘AKP İLE ÇÖZEMEYECEĞİMİZ MESELE YOK’

Büyük resme kafa yoruyoruz. Siyasi kulislere kapalıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş mutabakata vermiş yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele yoktur.

Partimize aday adaylığı müracaatları sona ermiştir. Kısa zamanda adayları belirleyip sahadaki çalışmalarımızı yaygınlaştıracağız. Zaman tünelinde her şey değişip ters yüz olsa da Türk Milleti kıyamete kadar yaşayacaktır. 

FENOMENLERİ VE FUTBOLCULARI HEDEF ALDI

Fenomen adıyla ortaya dökülüp servetinin kaynağı muamma olan bir avuç çapulcunun yarattığı olumsuz hava ve insanımızda yarattığı öfke hali. Sosyal medya hesapları, tarikatların şımarıklıkları, maneviyat dolandırıcılarının şovları tahammül sınırlarını aşmaktadır. Aklını kaçırmış gibi para harcayıp kahvesini altın tozuyla yudumlayan arsızların mantar gibi bitmeleri sistem sorunu olarak belirtilmektedir.

Futbolda birtakım insanların faiz için astronomik paralar yatırması, sadece hukuksuzluk değil, maneviyat sorunudur. Daha çok faiz alma, bunlara da gayrimeşru yollarla ulaşma çabası sosyolojik rahatsızlığa yol açmıştır. 

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun ülkesine çekip gitmesi hep bu kurnazlığa destektir. Elbette Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Türk adaletinin önünde hesap vermekle yükümlüdür.

(Hakem Meler’e yumruklu saldırı) TFF süreci sağduyu ile yönetememiştir. Masum insanlarımız şehit edilirken çıtı çıkmayanları birdenbire seferber olmaları bize göre son derece düşündürücü çarpıklıktır. Hakemimize vandal saldırıyı lanetliyoruz. Hedef sahaların ve tribünlerin ateşi ile toplumsal tansiyonu yükseltmek, Türkiye karşıtı çevrelerin eline koz vermektir.

‘ANADİL BAHANESİYLE KÜRTÇE’NİN MERKEZİLEŞMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ’

TBMM’de Kürtçe konuşma yapılması, ayrıca bir haine karşı son zamanlarda artan ilgi ve övgülerdir. Dil demek millet demektir. Türkiye’nin dili Türkçe’dir. Herkesin anadili saygındır ama anadil bahanesiyle Kürtçe’nin merkezileşmesine müsaade etmemiz düşünülemeyecektir.

Hınıslı Sait bir vatan hainidir. Kim övgü ile bahsediyorsa o da haindir. Şeyh Sait ayaklanmasında askerlerimiz, yöre insanımız şehit olmuş ve yaralanmıştır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu