Rüya Tabirleri

Rüyada ağaçta turp görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağaçta turp görmek seyahatlere katılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta turp gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Rüyada ağaçta turp görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada turp turşusu çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, borçlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada turp ihya tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor turp görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turp otu toplamak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Rüyada turp dilimlemek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada turp almak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada turp ektiğini görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu