Rüya Tabirleri

Rüyada birinin çok terlediğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinin çok terlediğini görmek yeni fırsatlar sunulacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birinin çok terlediğini gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Rüyada birinin çok terlediğini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada birinin sırtının terlediğini görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün terlediğini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin koltuk altının terlediğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada çok terlediğini görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin terlediğini görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu