Rüya Tabirleri

Rüyada ağdalı tatlı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağdalı tatlı görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada ağdalı tatlı gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada ağdalı tatlı görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada ağdalı tatlı yemek başkasının hakkına göz dikileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı dut yemek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada tatlı kar görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol bol tatlı yemek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada tatlı saklamak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada çilekli tatlı çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı kesmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu