Rüya Tabirleri

Rüyada kocaman marul görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kocaman marul görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, ortak işlere gireceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman marul gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada kocaman marul görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada marul tarlasında marul toplamak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kocaman kocaman bit görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalettir.

Rüyada marul gör içinin ve kafasının rahatlayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına inanılır.

Rüyada marul mutluluğu yakalayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulur.

Rüyada kıvırcık marul prestij kazanılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul haşlamak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalettir.

Rüyada çok marul görmek sağlığının da bozulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu