Rüya Tabirleri

Rüyada akik taşları görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akik taşları görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yalan söylemeyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yokluğun biteceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulur.

Rüyada akik taşları gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada akik taşları görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada taşları süpürmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Rüyada akik taş görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada çakıl taşları görmek üzgün ve hasta olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaldırım taşları görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada dere taşları görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşlari görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satranç taşları görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu