Rüya Tabirleri

Rüyada amcayı öpmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada amcayı öpmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kendisi ile gururlanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada amcayı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Rüyada amcayı yıkamak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, duyguların karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcayı öpmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Rüyada amcayı görme yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Rüyada küs olan amcayı görmek ticarette ilerleyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada babayla amcayı görmek iyi haberler alınacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba ve amcayı görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Rüyada ölü amcayı diri görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada amcayı hasta görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu