Rüya Tabirleri

Rüyada sevgilinin saçına dokunması Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevgilinin saçına dokunması bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin saçına dokunması gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Rüyada sevgilinin saçına dokunması planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kapanan kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin saçına dokunmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin saçına dokunması ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada saçına fön çektirmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saçına sim dökmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada saçına bit görmek yoksul için zenginliğe, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına bal sürmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada saçına bit düşmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu