Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşını boğulmuş görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşını boğulmuş görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını boğulmuş gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada arkadaşını boğulmuş görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmuş görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulmuş bebek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Rüyada boğulmuş kedi görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu boğulmuş görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu boğulmuş görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmuş görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu