Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşının eridiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşının eridiğini görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının eridiğini gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada arkadaşının eridiğini görmek kazancının da eksilmeyeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz eridiğini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebeğin eridiğini görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın eridiğini görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunun eridiğini görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada elinin eridiğini görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada çikolatanın eridiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada dağların eridiğini görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, dua alacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu