Rüya Tabirleri

Rüyada asker ihya Ne Anlama Gelir?

Rüyada asker ihya bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hastalığın biteceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada asker ihya gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Rüyada asker olmak asker kıyafeti giymek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker ve asker arabası görmek hedeflerine kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Rüyada asker görmek asker olmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına alamet eder.

Rüyada asker olmayan birini asker görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada asker asker arkadaşını görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide asker bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalettir.

Rüyada asker ile evlenmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu