Rüya Tabirleri

Rüyada babasının mezarı başında ağlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada babasının mezarı başında ağlamak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, onlara galip geleceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eğlenceli günler geçireceğine, çok hayırlı şeylere, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının mezarı başında ağlamak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada babasının mezarı başında ağlamak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarı başında ağlamak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulur.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalettir.

Rüyada annesinin mezarı başında ağlamak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın mezarı başında ağlamak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada peygamber efendimizin mezarı başında dua etmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin mezarı başında ağlamak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarı başında görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu